Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 248 recepten
voor 10 personen 200 g groene aspergetips 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel geraspte mierikswortel 1 eetlepel mayonaise zwarte peper, versgemalen 10 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram Groene asperges 200 gram Peultjes zout 2 eetlepels olijfolie 75 gram Veldsla of fijne bladsla 400 gram Hollandse of Tijgergarnalen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 1 pond witte asperges * 1 bekertje (125 ml.) zure room * 1 flinke dessertlepel mayonaise * grof zout en versgemalen peper * bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr verse witte asperges 2 zalmfilets a ongeveer 200 gr Beetje citroensap Handje Hollandse garnalen ¼ l water 250 gr slagroom 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo verse witte asperges 500 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 700 gr krielaardappels 1 ui (gesnipperd) ½ l groentebouillon 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo witte asperges 150 g ongezouten roomboter Zout 1 el suiker Verse bieslook fijngesneden Hulpmiddelen Oven, Aluminiumfolie + Extra[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg verse witte asperges 400 gr verse spinazie 250 ml halfvolle melk 125 ml slagroom 20 gr roomboter 1 el bloem Beetje citroensap ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram asperges 300 gram in reepjes gesneden gerookte kip 20 gram bloem 20 gram roomboter 3 dl aspergekookvocht of groentebouillon 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g doperwtjes 150 g groene asperges, in stukjes van 5 cm 200 g fijne bulgur 8 el olijfolie 2 citroenen, het sap 10 pruimtomaatjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 9 vellen voorgekookte lasagne - 50 gram boter - 1 blikje tomatenpuree - 50 gram bloem - 7,5 dl bouiloon - 25 gram boter - 250 gram gewassen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de basissaus: 1 el olijfolie 4 fijngesneden lenteuitjes (ook het groen) 2 geperste teentjes knoflook 250 ml witte wijn 500 ml verse room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nl