Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
voor 4 personen Bami met shiitakes in romige pikante saus 1 ei (hoeft niet) 1 ui 6 teentjes knoflook 1 vers (rood)pepertje 1 stukje verse gember 1/2[...]
Bron: smulweb.nlO jee, nog maar een paar dagen en dan is het Kerstmis. Ik heb nog geen idee wat we dan gaan eten. Het is bijna ieder jaar hetzelfde liedje, pas op het laatste[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHola amigo’s! Ik weet niet meer waar ik in mijn vorige blog ben geëindigd, omdat de wifi megaslecht is in m’n hotel en ik dit blogje dus typ in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte) 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pakje surimi 1 doosje roze garnalen 1 zak luxe sla mix 200 gr. cherrytomaatjes een halve komkommer dressing 4 el mayonaise 3 el ketchup 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pakje surimi 1 doosje roze garnalen 1 zak luxe sla mix 200 gr. cherrytomaatjes een halve komkommer dressing 4 el mayonaise 3 el ketchup 1 el[...]
Bron: smulweb.nlCulinaire strooptocht in Amsterdam dus. Mijn kladje met de fiets- route (van De Leeuw via De Pasteibakkerij naar Slagerij de Wit en nu op naar Papabubble ) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor €1,89 koop je bij de Albert Heijn een zak wilde spinazie van 400 gram, gewassen in ijswater. Het is een groente die ik voorheen enkel occasioneel[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVroeger (vroegûh) had een goede patissier ook een kokerij erbij. Er werden diners aan huis bezorgd, maar ook warme kroketten of vol-au-vents.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 150 gram garnalen 200 gr rijstnoedels 8 rijstvellen 1 komkommer 2 wortels 1 kleine papino(exotische komkommer) 1 bosje munt 1 el basilicum 4[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlDag leuke mensen! Het is zaterdagochtend, ik heb een lekker kopje koffie gezet en net de laatste restjes taart van mijn verjaardag weggegooid. Afgelopen[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl