Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 2 4 portobello paddestoelen zout en peper naar smaak 2 hamburgers kokosolie om in te bakken 2 grote blaadjes sla paar ringen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukjes verse zeebaars van 70 gram 8 oesters uit de schelp 100 gram sushirijst 1 plakje nori 2 dl room 3 dl sake 1 sjalotje gesnipperd 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 150 g paddestoelenmelange 1 el boter of margarine zout (versgemalen) peper ¾ dl slagroom 2 el Parmezaanse kaas (versgeraspt) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g mix voor (poffertjes) 100 ml melk 1 ei 3 eetlepels olie 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sneetjes vers witbrood 50 g cashewnoten (ongezouten) 2 bakjes grotchampignons (a 175 g) 2 sjalotjes 5 el (maïs)olie ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g paddestoelenmelange 1 el witte balsamicoazijn 5 el olijfolie extra vierge 1 el rozemarijn (fijngehakt) 2 sjalotten (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g farfalle (pasta) 1 kleine kropsla 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 zakje notenmelange (gezouten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak krieltjes 4 biefstukken 4 eetlepels olie 4 rode uien (in grove stukken) 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 200 g peultjes 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak notenrijst (250 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje grotchampignons (175 g) 2 handperen 1 cup honing-mosterddressing (100 g) 1[...]
Bron: ah.nlEen waterig zonnetje schijnt door de bruingroene kruinen. De droge blaadjes en kleine takjes knisperen onder onze wandelschoenen. Herfst, die alle-tinten-bruin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen waterig zonnetje schijnt door de bruingroene kruinen. De droge blaadjes en kleine takjes knisperen onder onze wandelschoenen. Herfst, die alle-tinten-bruin[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is herfst, tijd voor pompoen. Ik vind de herfst heerlijk, ik hou sowieso van de seizoenen, ik moet er niet aan denken dat het altijd zomer zou zijn. Nee[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlFrittata met wintergroenten Een frittata met wintergroenten, als afscheid van de winter (hoop ik). We krijgen genoeg van de winterse gerechten, we hebben zin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAsperges … ik ben er gek op. Ik had ze laatst op mijn verjaardag al gegeten bij de Weeva in Groningen als voorgerecht, een salade, maar er zaten veels te[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl