Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 456 recepten
Ingrediënten Porties : 12 olie om te frituren 100 gram bloem 2 theelepels bakpoeder 1 ei 225 gram mosselen, in stukjes gesneden gemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr boter 6 plakjes bacon 3 uien 250 gr selderij 125 gr bloem 500 gr aardappelen 1 l melk 7½ dl visbouillon zout en peper 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el boter 3 eetlepels knoflook, fijngesneden 4 sjalotten, gehakt 1 liter runderbouillon 1 verse jalapeno of groene chili,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Soesjes 50 g boter 75 g bloem, gezeefd 2 eieren, losgeklopt Mossel/sint-jakobsvruchtenvulling 1 kleine ui, fijngesneden 150 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kg mosselen 4 struiken witloof 2 flessen witbier curry Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding: 15 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 preien, in smalle ringen 1 venkelknol, in dunne plakjes 1 teen knoflook, geperst 1 1/4 dl groentebouillon 4 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen * 15 gr verse gist. * 1 theelepel fijne suiker. * 1,75 dl lauw water. * 150 gr bloem(boekwijtmeel). * 1 snuifje zout. * 1 eidooier. * 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30g boter 4 sjalotten, fijngehakt 175ml droge witte wijn 1.25kg mosselen, geschrobd en ontbaard grote handvol gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 theelepel olie 1/2 rode paprika, in stukjes 1/2 kleine ui, in stukjes 125 ml tequila 60 ml water het sap van 1 limoen[...]
Bron: allrecipes.nlHelaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de molen (b.v. in Dommelen) herbes meel halen. (of mix zelf wat herbes de provence door het meel), olijven (zwart), 3 teentjes knoflook. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nl