Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen Voor het soepje 1 fles rose 300 g suiker 4 takjes rozemarijn 500 g aardbeien 4 takjes aalbessen 50 g bosbessen 50 g braambessen, gehalveerd 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 90 g 30 g boter, gesmolten 15 g geschaafde amandelen 1 el poedersuiker, gezeefd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 blaadjes filodeeg, ca. 30 × 20 cm, ontdooid indien ze uit de diepvries komen 30 g boter, gesmolten 2 tl gemalen amandelen of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 grote pruimen, circa 75 g elk 50 g witte marsepein, in 4 porties gesneden 150 g filodeeg, ontdooid indien u filodeeg uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1,25 kg appelen het sap van 1 citroen 100 gr gedroogde cranberry's witte bloem 20 vellen filodeeg 150 gr boter, gesmolten 100[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de amandelvulling: Vellen filodeeg (de grote) gesneden in lange banen; 300 gram witte amandelen; 150 gram suiker; 1 eetlepel roomboter; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nl1 pak grote vellen filodeeg (diepvries, Turkse winkel); 2 koppen geroosterde (in een koekenpan zonder vet) witte amandelen, grofgehakt; 1 kop suiker; 1/2[...]
Bron: smulweb.nl1 pak grote vellen filodeeg (diepvries, Turkse winkel); 2 koppen geroosterde (in een koekenpan zonder vet) witte amandelen, grofgehakt; 1 kop suiker; 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor de bloesemsiroop: 200 g kristalsuiker, 2 dl water, 1 el citroensap, 1 el rozenwater of oranjebloesemwater. Voor de baklava: 150 g boter, 250 g filodeeg,[...]
Bron: smulweb.nlVoor de amandelvulling: Vellen filodeeg (de grote) gesneden in lange banen; 300 gram witte amandelen; 150 gram suiker; 1 eetlepel roomboter; 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlAlweer mijn laatste blogpost van 2013. Toen ik in augustus met Mijn mixed kitchen begon, had ik niet kunnen denken dat het zo snel zou gaan allemaal. Ik vind[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDe keuze om de richting dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten te volgen, is na 5 weken les zeker en vast de goeie keuze gebleken. Het is een toffe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen tijdje geleden mocht ik weer een hele dag in de keuken staan om te koken. Ons bezoek bleef eten en ons bezoek staat zelf regelmatig in de keuken om[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlInmiddels kan ik wel stellen dat ik heel wat afreis en dit maal heb ik de Portugese hoofdstad Lissabon aan mogen doen! Een culinair verslag van de reis kan ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl