Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
2 ons kaas, 10 zilveruitjes, 4 augurken, 1 tl. mosterd, 2 tl. mayonaise, 1 tl. gehakte peterselie, 1 tl. gehakte bieslook, kerriepoeder, peper, zou, boemboe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olie 2 kg hele scharrelkip, in stukken gesneden 30 gr verse peterselie, gehakt 10 verse takjes tijm, alleen de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 200 gr sint-jakobsschelpen 250 gr zalm 250 gr zeebrasem filets 250 gr ossenhaas 250 gr varkenshaas 250 gr kalfshaas 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr biefstuk 200 gr ossenhaas 200 gr kleine kipfilets 200 gr eend 400 gr kalfshaas een paar blaadjes peterselie ter decoratie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen Zie bij de recepten Hulpmiddelen Snijplank, knoflookpers,zeef,mes, schaaltje met deksel. Voorbereiding Als komkommer gebruikt wordt ruim van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - halve groene paprika - 2,5 teentje geperste knoflook - gedroogde peterselie (1 theelepel) - 2 zilveruitjes - 2 kleine augurkjes uit pot - 1[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 500 g biologisch rundergehakt (een eurotje meer maar wel lekkerder) 200 g gerookte spekreepjes 1 e boter 3 e olijfolie 2 uien, fijn 2-3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g biologisch rundergehakt (een eurotje meer maar wel lekkerder) 200 g gerookte spekreepjes 1 e boter 3 e olijfolie 2 uien, fijn 2-3[...]
Bron: smulweb.nlRode bieten verdienen meer aandacht dan ze vaak krijgen. Ze kunnen namelijk in veel warme én koude gerechten worden verwerkt. Daarnaast kosten ze weinig en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl