Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]
Bron: allrecipes.nlDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVaak vragen mensen mij: hoe krijg je dat toch allemaal gecombineerd? Full-time werken, 4 maal per week trainen voor een marathon, kookles volgen, zelf koken,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet tweede lentegerecht dat ik klaarmaakte voor de rubriek 'Hoe maakt u het?' in de Knack Weekend was dit bordje. Heel puur en toch een echte smaakbom. Zo[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de eerste dag van mijn vakantie was ik samen met nog een aantal foodbloggers uitgenodigd in het Steigenberger Airport hotel. We mochten kennis maken met de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlMisschien wel de lekkerste platvis die er bestaat, maar waarschijnlijk ook de duurste...maar soms moet je geluk hebben. Vriendin B. 'vond' er een op de markt,[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten voor 4 personen 1 tarbot - of elke platvis - van 1,6 tot 2 kg (laat de visboer de tarbot knippen en schoonmaken) 1,5 l visbouillon 500 g boter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 10 stukjes tarbot a 70 gr, schoongemaakt 0,5 theelepel limoenrasp (zonder wit) zeezout peper olijfolie boter 750 gr asperges[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 fles droge witte wijn 1 pot visfond 1 sinaasappel 1 grapefruit peper, zout, laurierblaadje koude boter 80 gram koksroom 1/4 liter 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 sjalot * boter of olijfolie * 150 g risottorijst * 1 groot glas champagne (of witte wijn) * bouillon * 1/2 bosje kervel * 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tarbotfilets - 50 gr boter - 200 gr groene asperges - 50 gr gedroogde morieljes - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet - 1/2 dl room -[...]
Bron: smulweb.nl