Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gr asperges 12 gr gelatine 3 dl visbouillon 5 dl room 8 stukjes krab 1 el olijfolie peper en zout een snufje cayennepeper 8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gekookte rivierkreeftjes, zalmmoot,1 komkommer, 3 kerstomaatjes, halve mandarijn, 1 teen knoflook, slagroom, mayonaise, ketchup, zout, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 middelgrote (niet te dikke) courgette 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn of witte balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie peper, zout 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 12 personen 2 eieren 1 pak van 450 gram diepvries bladspinazie (je kunt ook verse spinazie nemen en die heel even smoren tot de blaadjes wat zacht zijn.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 witte asperges zout en versgemalen peper het sap van een halve sinaasappel 5 eetl. olijfolie 200 g licht gerookte zalm 1 eetl. boter 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit weekend stond er een shoppingtweedaagse in Maastricht op het programma. Boodschappen doen, koken, bloggen,... 't zal er dus allemaal niet in. Maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisteren hadden we in het buitengebied van Zeewolde op de Sterappellaan 13 bij de Appelhof de jaarlijkse aspergeworkshop die verzorgd wordt door Herman de Heus[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHet was een hele rare week waarin ik meer werkte dan normaal en ik stiekem af en toe wel blij ben dat John thuis zit, want ook nog koken had ik niet gered.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week hadden we een vrij rustige week en ik had tenminste weer tijd om te koken. Maandag aten we Coq au vin naar recept van Pascale Lorraine. Ik ben dol op[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl