Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Hazerug van circa 600 gram 2 eetlepels Madeira 8 gekneusde jeneverbessen 1 eetlepel bieslook, gehakt 60 gram gezouten boter 1 Limoenschil,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlIk sta altijd open voor vragen en/of suggesties. Daar kan je veel van opsteken, vind ik. Onlangs kreeg ik zo'n vraag van een 'trouwe fan'. Of ik met de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 25 g boter 250 g sjalotten (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 takjes tijm 10 jeneverbessen (gekneusd) 2 laurierblaadjes 300 ml[...]
Bron: ah.nlVaak worden kruiden en specerijen in een adem genoemd. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen kruiden en specerijen? Kruiden en specerijen worden beide[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVaak worden kruiden en specerijen in een adem genoemd. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen kruiden en specerijen? Kruiden en specerijen worden beide[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn warme landen wordt vaak azijn gebruikt bij het bakken van vis, zoals in Italië de Venetiaanse tong , of deze lekkere stukjes vis , en in Spanje de makreel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl