Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 322 recepten
voor 4 personen 125 ml droge witte wijn 2 sjalotjes, fijngesneden 100 ml slagroom 1 el kappertjes 4 ansjovisjes, fijngesneden 1 1/2 el grove mosterd 120 g[...]
Bron: smulweb.nlJá, lekker hamsteren. Stel je eens voor dat de huisarts morgen constateert dat je de Mexicaanse griep hebt en er nog maar drie theezakjes, een half rolletje[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 4 kalfsschnitzels (ca. 600 g) 4 eetlepels olijfolie 200 ml witte wijn 8 ansjovisfilets (blikje, 46 g) 2 blikje tonijn (160 g), uitgelekt 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram Kalfsvlees 300 gram Tonijn 1 potje(s) Kappertjes 1 bakje(s) Ansjovis 200 gram Wakame 1 stuk(s) Tube wasabi 2 stuk(s) Eieren 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 12 zongedroogde tomaten gehalveerd, 12 grote groen olijven (zo vers mogelijk), 400gr oude schapenkaas in blokjes, 24 kapperappeltjes, 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kg mosselen 25 g boter 4 ansjovisfilets in stukjes 1 zakje verse dille fijngesneden 1 bekertje crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram vastkokende aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 750 gram uien, in dunne ringen 250 ml room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 375 g magere roomkaas 2 eetl. magere melk ½ middelgrote rode ui, fijngesneden 4 ansjovisfilets, afgespoeld en fijngehakt, of 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 2 tl olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g rijpe[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g couscous 400 ml kokend water 1 el olijfolie, extra vergine 1 tl gedroogde Provençaalse kruiden 150 g sperziebonen ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 g tonijnsteak, ontdooid (Vismarine) 2 lente-/bosuitjes, fijngehakt 1/2 theel. vijfkruidenpoeder 10 groene olijven, zonder pit, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 uien 2 eetlepels olijfolie 1 pak bladspinazie à la crème (diepvries) 1 zakje besciamella sausmix (pak a 2 zakjes a 50 g) 500 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 stevige aardappels, geschild en in 'frietjes' gesneden 4 uien, versnipperd 50 gr boter 2 el olijfolie 5 el paneermeel 15[...]
Bron: allrecipes.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com