Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten 1 zakje gewelde gedroogde vijgen (250 g) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 appels (geschild en in blokjes) 1 eetlepel witte wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 verse vijgen extra vergine olijfolie 2 plakken gedroogde ham blanke amandelschaafsel 1 handsinaasappel 1/2 rode peper 1/2 eetlepel rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 zongedroogde tomaatjes 1 pomodori tomaat 2 grote verse vijgen ui 3/4 rode peper olijfolie extra vergine 3 1/2 dl kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 verse vijgen (2 p.p.) - 200 g verse walnoten of 50 g gepelde - 100 g gorgonzola - versgemalen zwarte peper - klein borrelglaasje rode port -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlFattoria La Vialla is een biologisch en biodynamisch familiebedrijf dat 1342 hectare beslaat in Chianti, omgeven met de typisch Toscaanse cipressen. Het[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl't Is bijna Halloween en dus viert de pompoen in vele huishoudens hoogtij. Het huis navenant versieren doe ik zelf niet maar pompoen krijgt vanaf nu op onze[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beVanmorgen kwam mijn vader ons weer ondersteunen met klussen. Deze keer hebben we de entree van de gang veranderd; een warme tint kleur tegels gelegd.[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 2 peren 1 el citroensap 4 verse vijgen 6 stengels bleekselderij 2 struikjes witlof 125 ml slagroom 400 g roquefort (kaas) (verbrokkeld) 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 maal 2 kalfsentrecotes 150 g abdijkaas (Pere Joseph bediening) 1/2 kleine rode ui 2 verse vijgen 1 takje rozemarijn 1 eetlepel olie 1/2[...]
Bron: ah.nl