Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 gr paddenstoelen, schoongemaakt en in stukjes gesneden 25 gr roomboter 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlNa de kip van de Italiaanse jager (zie Pollo alla Cacciatora ) moest ook de kip van zijn Franse collega worden getest. In Frankrijk struikelt men duidelijk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 150 gr zwarte, ontpitte olijven, * 75 gr tomaatjes op olie, *75 gr kappertjes, *3 ansjovisfilets, *1 el cognac, *olijfolie, *tijm, *zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nlKorte stop in Andorra: een microstaat tussen Fankrijk en Spanje, in de pyreneeën. We eten Pa Amb Tomaquet (Andorrese lookbroodjes), Canelones a la Andorrana[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seWanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen paar maanden geleden heb ik voor het eerst eens wat mosselen in de rookoven gedaan. En vastgesteld dat gerookte mosselen een krachtige smaak hebben.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlItaliaanse kalfsrolletjes met tonijnsaus Gevulde eieren op zijn Italiaans Gevulde eieren op zijn Amerikaans Zweedse (Ikea) haringrolletjes Hollandse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 kopje sojabrokken 150 gr gare kip 350 gr mie 250 gr spitskool 2 takjes selderij 4 teentjes knoflook 1 kleine ui 4 tl olie zout 4 pimentkorrels 1[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWas ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet was een rare week deze week doordat ik bijna niet thuis was, dus ik heb het koken voornamelijk aan John overgelaten. Als er in de buurt een maaltijd werd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nl