Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moet je eten vanavond met dat warme weer? Maar weer barbecue? Of een broodje? En dan morgen weer hetzelfde? Vooral als de hitte lang aanhoudt, kan simpel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlU wist het natuurlijk ook al, maar sla heeft nagenoeg geen voedingswaarde. Het is feitelijk water dat een vaste, groene vorm heeft aangenomen. Lekker kan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLieve Gordon, het spijt me. Ik heb je recept iets aangepast en daarmee was het eigenlijk nog steeds een enorm machtig toetje. Het deed me een beetje denken aan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen Captain’s Dinner doet mij altijd denken aan een Hollandse variant van de rijsttafel. Het heeft ook iets kneuterigs en gezelligs met al die bakjes en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb het even nagekeken, maar het krantenknipseltje waarin Sylvia Witteman in de Volkskeuken uitlegt hoe je uiencompote maakt, lag al elf jaar in mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp zoek naar het vermeende recept van de Big Mac saus, die heus wel lekker is, kwam ik terecht op Smulweb , waar iemand voordoet hoe je de burger na kan maken.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKook vantevoren een kilo of meer kruimige aardappels gaar. Laat ze afkoelen. Stamp de aardappels met flink wat mayonaise, een paar eetlepels vocht van een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl