Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
200 gram bloem, 1 tl zout, 100 gram boter, 2 el tomatenketchup, 2 el water, 500 gram prei, 2 eieren, 150 gram ham in reepjes, 150 gram geraspte pittige kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 15 november 250 gram bloem, 3 gram gist, 10 gram boter, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water. Vulling: 2 uien, 1 gele paprika, 250 gram gehakt, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 30 oktober Deeg maken van: 225 gram bloem, 5 ml gist, 2 el olijfolie, 10 ml zout, 1 el suiker, 130 ml water, 2 el tomatenketchup, 25 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 11 juli Deeg maken van: 7 gram droge gist, 300 gram water, kamertemperatuur, 500 gram tarwebloem, 10 gram zout, 45 gram zachte ongezouten boter .[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 14 mei De broodmachine moest doorwerken vanavond, niet alleen brood kneden en laten rijzen, maar ook afbakken. Dit is een van de eerste broden die ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het boek Deeg van Richard Bertinet, staat heerlijk brood, maar ook een paar heerlijke dingen om in het brood te verwerken. Op 15 april heb ik de tomaatjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 31 december 2009 Om tussen de zoete oliebollen en appelflappen iets hartigs en substantieels te eten, ipv alleen toastjes e.d. had ik mini-calzones[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com