Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 50 g boter 2 zakken aardappelpuree (zak a 750 g) 1 pot rode kool (met cranberry (355 g)) 2 eetlepels paneermeel 1 varkenshaas (ca. 350 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 ½ kilo varkenshaas, lamsbiefstuk of runderlende 50 ml witte balsamico 60 ml olijfolie 50 ml citroensap 2 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com~ Ingrediënten : 5 takjes tijm 5 takjes salie 0.5 bos rozemarijn 0.5 bos oregano 2 Varkenshaasjes 3 el mosterd 1 el boter 3 el aceto balsamico olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ bak rode aalbessen (a 500 g, gerist) 3 rode uien (in dunne ringen) 5 eetlepels rode wijnazijn 2 eetlepels balsamicoazijn 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas (gemarineerd met pesto) 1 pakje gerookt ontbijtspek (ca. 175 g) 3 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak krieltjes (700 g)[...]
Bron: ah.nlDe aardappelen, de uien, de spruitjes en het takje rozemarijn komen uit eigen tuin. Het ei door de rösti komt van onze eigen kippetjes en vlees (lam) komt van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is oktober, maar het lijkt wel zomer. Prima weer dus om nog een keer de barbecue aan te steken! Ik reken altijd 3 stuks vlees en 1 maiskolf per persoon en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com