Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Lekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, en snel klaar en zo opgegeten, waardoor er geen foto gemaakt is. 160 gram zelfrijzend bakmeel, 160 gram lichtbruine basterdsuiker, snufje zout, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram couscous, 40 gram rozijnen, 4 tomaten, 1 groene paprika, 2 uien, handje peterselie, handje munt, handje koriander, 2 el olie, 400 gram shoarmavlees,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNummer 100 komt in zicht en het wordt moeilijker om een keuze te maken wat nog binnen mijn broodproject komt, er zijn nog zoveel broden en broodjes die ik uit[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comsmakelijke broodjes, maar ik heb al lekkerder rozijnenbolletjes gemaakt, ze waren een beetje droog, en ik vond dat de kwark er geen bijzondere broodjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 8 november Beetje stevige stengels, wel lekker. De pitten proef je eigenlijk niet, dus die laat ik volgende keer weg. Deeg maken van: 500 gram bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 3 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 6 el boter, 10 ml zout, 1 el suiker, 260 ml water vulling: 2 in kleine stukjes gesneden appel,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk sappige broodjes Deeg maken van 500 gram bloem, 12 gram droge gist, 10 gram honing, 15 gram boter, 10 gram zout, 300 ml water, 100 gram rozijnen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com6 eieren, 45 gram boter, 40 gram bloem, 1 prei, 1 el kerrie, 6 dl bouillon, 100 gram champignons, 1 rode paprika, 2 appels, 2 el rozijnen Kook de eieren hard,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMaak een deeg van 500 gram bloem, 2,5 ml zout, 115 gram witte basterdsuiker, 1,5 dl melk, 1 ei, 15 gram gesmolten boter en 7 gram gist . Sla het deeg na het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com