Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Vorige maand heb ik meegedaan aan de 1e Nederlandse foodblogswap. Het idee ontstond in de Facebookgroep voor Nederlandse foodbloggers. Je kookt of bakt een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNog 3 dagen en dan is het Kerstmis en eindelijk heb ik besloten wat we gaan eten. Tenminste dat denk ik, het zou best kunnen dat ik nog van gedachten[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEr zijn van die recepten, die wil ik meteen uitproberen. Zo ook dit recept, ik ontdekte deze cake op de site van Food 52 . Meteen maken paste niet in de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNet als vorig jaar heeft Karin Luiten 4 december uitgeroepen tot Nationale antipakjesavond. Het is mij net als Karin een raadsel waarom zoveel mensen nog niet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKarin Luiten, ja de Karin van Koken met Karin en schrijfster van onder andere het (hele leuke) kookboek Koken met Karin - Zónder pakjes en zakjes , heeft 4[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comZoals wel vaker op woensdag - mijn vrije dag - heb ik een aantal uren in de keuken doorgebracht. Ik had eigenlijk meer willen bakken, maar een zeer hoofd[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comToen ik het deeg voor deze taart aan het maken was had ik er een hard hoofd in dat het wat zou worden. Het deeg was namelijk zo zacht dat het bijna[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december met als thema Cranberries aan. Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze maand[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVorig jaar was het huilen met de pet op met het bedenken van ons Kerstmenu, ik kwam er maar niet uit. Dit jaar was het een makkie. 1e Kerstdag vieren we samen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMijn tante Totie maakte de allerlekkerste rode kool. Haar geheime ingrediënt: havermout! Door die havermout werd haar rode kool lekker zacht, smeuïg en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet was gisteren – net als de vorige keren – weer ontzettend leuk bij DOK Cookware. Ik vind het iedere keer weer een feestje om daar te zijn. De[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit is één van de appeltaarten die ik gisteren bij DOK Cookware heb gebakken. Het is een rijk gevulde taart met een vulling van appel, abrikozen en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGoede bakvormen zijn het halve werk! Voor mijn brood gebruikte ik eerst plaatstalen broodbakblikken, maar die heb ik al gauw in de ban gedaan. Lichtelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comBij de workshops serveer ik bij mijn welkomstpraatje altijd iets lekkers en meestal is dat een zoet brood of zoete broodjes. Altijd hetzelfde is saai (voor mij[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com