Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 225 g lumache (slakvormige pasta) of andere holle pasta 4 el fijngehakte verse peterselie 4 el fijngehakte verse munt 4 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de marinade 1 wortel, geschild en grof gesneden 1 wortelpeterselie, geschild en grof gesneden 1 ui, gepeld en grof gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 6-8 preien - 60 g boter - 2 el fijne kristalsuiker - 4 velletjes diepvries roomboterbladerdeeg (ontdooid) - 100 g verse geitenkwark of feta van[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 pak zuurkool (naturel (500 g)) 50 ml appelsap 1 grote appel (bijv. jonagold) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: ah.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOmdat broer en (schoon)zus een vorkje komen meeprikken, dook ik de keuken in om een passende avondmaaltijd op tafel te kunnen zetten. Bij voorkeur iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDeze thee is echt een voedingsmiddel en smaakt verrukkelijk. Afgelopen maandag had ik hem op mijn bureau staan om te laten trekken (2-3 miuten). Opeens rook[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlOmdat broer en (schoon)zus een vorkje komen meeprikken, dook ik de keuken in om een passende avondmaaltijd op tafel te kunnen zetten. Bij voorkeur iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDit is één van de drie kookboeken die ik kocht op het Boekenfestijn in Antwerpen vorige maand. Naarmate de temperaturen stijgen krijg ik meer en meer zin in[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 6 personen 1 reerug van - 1? kg [reezadel] zout, peper 50 g boter of margarine 2-3 el olijfolie 2 el cognac 1 tl rode bessen gelei 3-4 dl wild-of[...]
Bron: smulweb.nlTafeletiquette voor ontspannen eten Vandaag de regels voor het tafeldekken en daarnaast wat handige tips om het voorbereiden en bereiden van (kerst)diners wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRouleaux van Kip met Cranberry Salsa Ziet dit er niet lekker uit. Het grootste deel van de bereiding kun je al vantevoren maken Minder stress in de keuken als[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl