Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 500 g verse kersen (zonder pit) 4 eetlepels rode port 4 eetlepels fijne kristalsuiker 1 zakje gepelde pistachenoten (55 g) 1 citroen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot kersen zonder pit op siroop (350 g) ½ dl rode port 1 kaneelstokje 2 eetlepels allesbinder 1 zak poffertjes (24 stuks Biologisch)[...]
Bron: ah.nlWinter Bomb Ingredienten: 1 liter vanille ijs 1 kilo panettone 125 ml vin santo (mag vervangen worden door grand marnier, rum, cognac of port) 3 volle lepels[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDessert na de barbecue... Ieder jaar organiseren wij voor de getuigen van ons huwelijk een barbecuefeestje in de tuin. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTutti Frutti Fruit.....ik ben niet echt een fruiteter... Ja...Aardbeien en Perziken Heerlijk...als het tenminste sappige perziken zijn en geen koolrapen Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVanwege de leeftijdscheck is het verplicht om je geboortedatum in te voeren bij een bestelling en dat heeft zo zijn voordelen. Zo kan ik van de inschrijvers[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPortsaus met Honing en Kersen Lekker bij Wild en Rollade, Kip, Kalkoen en Konijn..... Ingredienten: 1 sjalot olijfolie 250 ml rode port 1 eetlepel honing 100[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet is altijd weer even omschakelen in januari. Alle kerstspullen weer in de dozen en nog één weekend en de kinderen moeten alweer naar school. Dan begint het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com4 reebiefstukjes boter 200 g witte druiven 200 g blauwe druiven 3etl bloem 1dl bouiilon 1eetl groende peperkorrels 1glas cognac zout/peper 0,5 dl rode port[...]
Bron: smulweb.nl