Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml groentebouillon 170 g instantpolenta 85 g gruyère, geraspt 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 3 el extra vergine olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlHet recept voor deze pasta met paddestoelenroomsaus komt uit 'La Cucina d'Abruzzo', een prachtig kookboek met authentieke recepten uit Abruzzo, een streek in[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet maken van risotto heb ik altijd lastig gevonden. Want ook al volg ik de recepten nauwkeurig op, de smaak van risotto in Italië evenaar ik nooit. Geen idee[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAls ik aan burgers denk, denk ik aan vlees. Veel vlees. Waar we die homp koe vandaag mee gaan vervangen? Hoe klinkt de combinatie van bulgur, paddestoelen en[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlEr zat pastinaak in mijn groentepakket en omdat ik er in het voorjaar heerlijke sushi van had gemaakt wou ik nu een soort pastinaak/rijstsalade maken. Alleen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe laatste tijd zie je steeds meer recepten met zwarte knoflook opduiken en het is dan nu ook beter verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de AH (maar bij lange na[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaar moeder komt uit Brazilië, ze groeide op in Italië en haar grootvader woonde in Mexico. Ottolenghi protégé Ixta Belfrage combineert haar achtergrond met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr champignons (girolles, cèpes,kastanjechampignons, 250 gr gorgonzola,2à3 el light room, 1 el geroosterde pijnboompitten,[...]
Bron: smulweb.nl25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie of truffelolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 250 gram gemengde[...]
Bron: smulweb.nl25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie of truffelolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 250 gram gemengde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr champignons (girolles, cèpes,kastanjechampignons, 250 gr gorgonzola,2à3 el light room, 1 el geroosterde pijnboompitten,[...]
Bron: smulweb.nl