Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild) 500 g zuurkool (ongekookte) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet (vis) 100 g katenspek ((zonder zwoerd),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 zak zuurkool (naturel (500 g)) 4 tl gedroogde Provençaalse kruiden 2 schaaltjes tofu (roerbakgehakt (a[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 pak zuurkool naturel (500 g) 6 eetlepels olijfolie 1/2 witte kool, in dunne reepjes 2 uien, gesnipperd 1 bakje champignons, (250 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakjes hartige taart bladerdeeg[diepvries], 1 pak kruidenzuurkool, 150 gram gewelde rozijnen, 2 eigeel, losgeklopt, flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 10 gram gedroogde porcini - 200 gram pruimen zonder pit - 225 gram mager varkenslappen - 225 gram wild zonder bot - 225 gram rundvleespoelet -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 zak zuurkool naturel (500 g) 6 el olijfolie 1 bakje champignons, gehalveerd 1/2 witte kool, in dunne reepjes 2 uien, gesnipperd 125 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pak zuurkool naturel (500 g) 6 eetlepels olijfolie 1/2 witte kool, in dunne reepjes 2 uien, gesnipperd 1 bakje champignons, (250 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g zuurkool 400 g vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakken zout en versgemalen peper 2 eetl. vloeibaar bakproduct 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 5 Vulling 35 gr gedroogde paddenstoelen 1 ui, gesnipperd 1 eetlepel olijfolie 300 gr zuurkool zout en peper naar smaak Deeg 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben dol op zuurkool, maar vanwege een allergie eet mijn echtgenoot geen aardappels. Als ik zin heb in zuurkool, maak ik daarom meestal het recept van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen heerlijk, makkelijk herfstgerecht. Je hoeft alleen maar de groenten te snijden, spek uit te bakken en de oven doet verder het werk. En o ja, voor alle[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl