Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 196 recepten
Met oud en nieuw heb ik ze toch ook maar eens gemaakt. Lekker hoor. Er liggen er nog een paar in de vriezer. Ingrediënten 400 gram verse Hollandse garnalen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst) ? dl rijstazijn 1 eetlepel kristalsuiker zout en peper 1 kleine komkommer 3 eieren 4-6 blaadjes nori wasabi[...]
Bron: smulweb.nlO jee, nog maar een paar dagen en dan is het Kerstmis. Ik heb nog geen idee wat we dan gaan eten. Het is bijna ieder jaar hetzelfde liedje, pas op het laatste[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comCulinaire strooptocht in Amsterdam dus. Mijn kladje met de fiets- route (van De Leeuw via De Pasteibakkerij naar Slagerij de Wit en nu op naar Papabubble ) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVroeger (vroegûh) had een goede patissier ook een kokerij erbij. Er werden diners aan huis bezorgd, maar ook warme kroketten of vol-au-vents.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGarnalen zijn lekker, maar wel eng. Je kunt er doorheen kijken, zoals bij sommige bejaarden. Dan zie je, dwars door dat hangende zeildoek van vlees heen, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVerleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 150 gram garnalen 200 gr rijstnoedels 8 rijstvellen 1 komkommer 2 wortels 1 kleine papino(exotische komkommer) 1 bosje munt 1 el basilicum 4[...]
Bron: smulweb.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Met dille: 8 middelgrote rijpe tomaten bovenkant afgesneden en uitgeholt. 250 gr langkorrel rijst. 8 sl olijfolie. 2 sl dille fijngehakt. 2 sl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 grote rauwe garnalen (diepvries) 1 sinaasappel 1 rode peper 5-6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels of basilicum (vers of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kleine mango, geschild, pit verwijderd en in kleine blokjes 24 gekookte garnalen, gepeld en in stukjes 6 gekookte garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 110 gr varkensgehakt 30 gr waterkers, fijngesneden 1/2 blikje (200 gr) waterkastanjes, uitgelekt en in stukjes 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nl