Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kg) 1 ui 1 teentje knoflook 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse kervel (15[...]
Bron: ah.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZo rijk als de Rockefeller's, deze met kruidenboter en broodkruim gegratineerde oesters. Het mooie van dit gerecht is dat de smaak van de oesters overeind[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlRagout van Zeevruchten Ingrediënten voor 12 personen: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl2 kilogram mosselen, 2 middelgrote uien, 1 stengel bleekselderij, 100 gram boter, ? liter blond bier, 50 gram kervel, 1 eetlepel bloem, peper, zout eventueel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gebruik uitsluitend mosselen die reeds zijn ′geschoond′ en verpakt in speciaal daarvoor vervaardigde zakken. Spoel de mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg mosselen- 2 glazen droge witte wijn- 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel)- 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen * 2 kg mosselen * 2 glazen droge witte wijn * 250 gr Jakobsschelpen (uit de diepvries) * 250 gr grote gepelde garnalen * 1 pot visfond * 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kilo mosselen - 2 glazen droge witte wijn - 250 gram Jakobsschelpen uit de diepvries - 250 gram gepelde garnalen - 1 pot of blik visfond -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg zeeuwse mosselen, bij voorkeur hangcultuur van Neeltje Jans Bakje of bosje verse: - Kervel 20
Bron: smulweb.nl