Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2006 recepten
Een hele lekkere risotto met heerlijke verse San Marzano tomaten, gekocht bij de plaatselijke groenteboer. De San Marzano tomaat dankt zijn naam aan het stadje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1,5 l runderbouillon, 2 eieren, nootmuskaat, zout, 50 g middelgrof meel, 25 g ham, 5 g reuzel, peterselie/bieslook Voorbereiding Bereid 1,5 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlAlweer een poos geleden kwam ik een plaatje tegen op Pinterest met aardappels in schijfjes gesneden en gebakken in de oven. Omdat ik meestal frietjes snijd van[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlMijn moeder gaf mij het goede voorbeeld. Gebruik geen conserveren meisje. De enige twee uitzonderingen daarop waren erwtjes en tomaten (maïs, kikkererwten en[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlTussen alle sollicitatieperikelen door en helemaal vanwege het deprimerende weer heb ik vanmiddag besloten om weer eens een gouwe ouwe te maken: inderdaad, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlvoor 4 personen 6 aardappelen (Bintje) 240 g Noordzeegarnalen (gepeld) 4 sjalotten 4 dl room 80 g boter (bakboter) 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g bloem 150 ml bouillon ((van tablet), afgekoeld) 2 x 75 g rauwe ham (fijngesneden) 1/2 rode paprika (in blokjes) 2 el verse peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g zachte roomboter ½ cm verse gemberwortel ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 1 eetlepel sambal badjak 4 struisvogelbiefstukjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks in olijfolie (140 g) 1 komkommer 1 winterpeen 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlEén september, de school start weer en tijd voor goeie voornemens. Niet dat het problematisch is hé maar toch. Af en toe spannen we de riem een beetje strakker[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten 1½ kilo kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g witlof 2 el boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ¼ komkommer 6 eetlepels yoghurtmayonaise (of 3 el yoghurt en 3 el mayonaise) 2 eetlepels bieslook ((vers of diepvries), fijngeknipt) 2[...]
Bron: ah.nl1,5 kg aardappelen 1 rood pepertje 600 gr zuurkool uit `t vat 100 gr spekreepjes trosje druiven scheutje appel- of druivensap 300 gr chorizo 1 laurierblad -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 middelgrote preien (ca. 800 g) 150 g achterham (dikke plak) 150 g Zaanlander-kaas pikant (stukje) 3 eetlepels olie 1 pak aardappelpartjes[...]
Bron: ah.nlDit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl