Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 423 recepten
voor 4 personen 500gr paellarijst (risottorijst) 100ml witte wijn 1 l groentebouillon 2 uien, fijngehakt 1 Spaanse peper, fijngehakt (zonder zaadjes) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pak risotto rijst (of de echte Bomba paella rijst 1 rode paprika Mespunt saffraan en/of ½ tl koenir (koenjit) 1 grote ui 2 à 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 50 gram Franse dijon mosterd (middelscherp) 2 afgestreken theelepels kurkumapoeder (geelwortel) 2 afgestreken theelepels milde paprikapoeder 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode paprika (of ontvelde paprika uit pot) 2 a 3 kipfilets 200 gr rauwe gepelde garnalen Plukje saffraan 1 eetlepel paprika poeder Flinke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eikelkalebassen, à circa 675 g 200 g eenden- of kippenlevertjes, ontdooid indien ze uit de diepvries komen 2 el olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 prei, in dunne ringen 600 ml kippenbouillon, apart te verwerken 200 gr ongekookte, kortkorrelige witte rijst 1 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]
Bron: allrecipes.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot geroosterde paprika's (geel (345 g)) 50 g paneermeel 300 g rundergehakt 2 uien (gesnipperd) 1 groentebouillontablet 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de pangratatto: * 2 flinke handvol broodkruim van oudbakken boerenbrood, * 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie, * 2 mespunten[...]
Bron: smulweb.nl