Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
6 tenen knoflook zest van 2 citroenen 2 fijngehakte pepers 1 duim geraspte gember wat olie 2 eetlepels komijnpoeder 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben erg blij met de slowcooker en maak nu allemaal vrieszakken klaar die ik er later in gooi. Deze was pas begin augustus bedacht, maar we kwamen eerder bij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 lamskarbonaadjes 1 1/2 eetl vers, grofgemalen komijnzaad 1 1/2 theel paprikapoeder 1/4 theel cayennepeper 1 eetl grofgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gram lamsschouder - 1 verse gemberwortel - 3 teentjes knoflook - mosterdzaad - 40 gram boter - olie - 4 grote uien - 1 appel - 1 dl melk -[...]
Bron: smulweb.nl