Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Dit was weer een gevalletje waarbij Meneer en ik zaten te smullen, maar de kinderen mopperden over de chili-olie. En daar hebben ze wel een punt. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 1 (2.3 kg) varkensribstuk snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 6 gram gesneden verse salie 60 gram boter 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de köfte: 400g lamsgehakt 250g bulgur 1 middelgrote ui, geraspt ½ tl. pimentpoeder 1 tl. kaneel 2 tl. paprikapoeder 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 dikke rabarberstelen een scheutje water 1 dl olijfolie 1 dl walnotenolie 2 theelepels vloeibare honing 1/2 el balsamico-azijn versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 dikke rabarberstelen een scheutje water 1 dl olijfolie 1 dl walnotenolie 2 theelepels vloeibare honing 1/2 el balsamico-azijn versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlFoie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEn nog meer rabarber. De obsessie met rabarber was bijna over, totdat ik een magazine tegenkwam met een heleboel rabarber recepten. Ik kon het niet laten om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is één van onze zomer favorieten en oorspronkelijk een recept van Jamie Oliver . Het is een warme fruitcompote met een scones - achtige toplaag. Heerlijk[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlAls ik denk aan gebak en rabarber komt als eerste rabarber crumble in mij op. Heel lekker maar niet zo handig om mee te nemen naar je werk of een dagje uit. En[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe rabarber staat hier in de tuin al hoog op de poten. Die jonge rabarber is nog heerlijk zacht en mals en ik maak er nu goed gebruik van. Deze salade is een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl500 gram rabarber 3 uien 4 bolletjes gember 100 gram rozijnen 200 gram bruine basterdsuiker 2 dl. rode wijnazijn 1 theelepel kaneel 1/4 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl