Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Langzaam leren wij de Auvergnatse keuken kennen. Omdat het een boerse keuken is, met veel zware ingrediënten, komen de gerechten het beste tot hun recht in de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet seizoen van heel Holland bakt zit er al weer op. Wij bakten elke week mee, en daardoor hebben onder andere voor het eerst worteltaart en petite crème[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is alweer tijd voor de halve finale van heel Holland bakt. Wij bakten elke week mee met één van de opdrachten. Daardoor hebben we dingen gebakken die we[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frNa een week in Toscane zou je in principe genoeg moeten hebben van pizza, toch? Mogelijkheden genoeg, pizza als lunch, tussendoor als snack of als avondeten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet zal jullie niet ontgaan zijn, het nieuwe seizoen van heel Holland bakt is weer begonnen. Na een vrijwel televisieloze zomer is het wel prettig om weer eens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe hebben weer pruimen! Bij de aankoop van ons huis, alweer vier jaar geleden, ontdekten wij drie pruimenbomen. Vol met pruimen. Doordat de tuin opnieuw[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we het perfecte recept voor koekjes hebben ontdekt, kopen we ze eigenlijk nooit meer in de supermarkt. Je kunt eindeloos variëren in smaak en in grootte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frClafoutis is een klassiek Frans streekgerecht uit de Limousin. Je maakt het met verse kersen en een pannenkoekenbeslag. Het beslag kun je desgewenst nog[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWij hebben een buurjongen (10 jr) die het liefst de hele dag buiten is. Hij zoekt graag paddenstoelen of hij vist. En dat doet hij zo goed, dat hij regelmatig[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frTegenwoordig verkoopt de gemiddelde supermarkt kant-en-klare mixen voor alles. Taarten, muffins, pannenkoeken, het zit allemaal in een pakje. Je hoeft niet[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAan de ene kant vind ik moussaka echt comfortfood voor op een koude, natte herfstachtige dag. Maar aan de andere kant roept het een zomers gevoel op, want[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe tarte tatin met appel kent iedereen, maar deze klassieker kan ook heel goed met ander fruit. Wij maakten hem deze keer met rabarber uit eigen tuin.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds ik in Frankrijk woon heb ik geen falafel meer gegeten. Misschien is het hier wel ergens verkrijgbaar, maar ik ben het in ieder geval nog nooit[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr