Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 680 gr mager gehakt 1 stengel bleekselderij, in stukjes gesneden 1/2 rode paprika, fijngesneden 1 witte ui, fijngehakt 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlWe eat pasta quite regularly. I kind of use it as 'fastfood'. There are a lot of days in a week when there's not much time to cook, around dinnertime there is[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDe hectische week is weer bijna achter de rug. Voornamelijk leefde ik op gemengde salade. Je kent ze wel, die gemengde salades in bakjes of zakjes. Ik sneed ze[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comNet als Miracoli zijn elleboogjes voor mij onlosmakelijk verbonden met de jaren zeventig. Volgens mij is Miracoli nog steeds verkrijgbaar, maar voor wie het[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten 300 g macaroni 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 courgette 3 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes (ca. 300 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn (alleen de[...]
Bron: ah.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe Italiaanse keuken is er een van verse ingrediënten, eenvoud en veel smaak. En ook van de vele budgetvriendelijke recepten. Zo ook de Pasta é Lenticchie;[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAl weken loop ik aan te hikken tegen een blog over tomatensaus. Hoe is het mogelijk! Maar er zijn zoveel keuzes denkbaar. Behandel ik één tomatensaus per blog[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze week was de laatste week van het extra schoolproject, ik ben heel blij dat het nu afgerond is ;) Ik voelde me niet zo fit deze week, zoals je kan zien aan[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlWe eat pasta quite regularly. I kind of use it as 'fastfood'. There are a lot of days in a week when there's not much time to cook, around dinnertime there is[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com