Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
Clafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een haat-liefdeverhouding met pompoen. Zodra de eerste exemplaren er zijn, koop ik ze veelvuldig, om na verloop van tijd altijd weer tot dezelfde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeel gezond. Heel gifgroen. En heel gemakkelijk te maken. Kortom: een kek soepje. Ingrediënten: 2 bosjes waterkers 2 aardappelen 1 ui 2 teentjes knoflook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: 40 gr gedroogd broodkruim 3 gezouten ansjovisjes of 6 ansjovisfilets op olie zeezout en versgemalen peper 450 gr broccoli, in roosjes 1 eetl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten (voor 4 personen): 8 (grote) pitabroodjes voor de tomatensaus: 1 ui 1 teentje knoflook 400 g tomatenstukjes in blik 80 g tomatenpuree[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDonderdag 18 oktober jl. bezocht ik de CuliMarkt te Dordrecht. Dit foodiefestijn zetelt op een unieke locatie, nl. in de “tuin” van de Nieuwkerk.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze goudgele, met rijst gebonden soep is met een soort confetti van gele courgettes en verkwikkende citroen, pure vreugde! Het is Claudia Roden die durft te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is een voorgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 eetlepels olijfolie 1 ½ theelepel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag was de dag dat ik een nieuwe manier vond om aubergines te bakken. Of nee, correctie, de uitvinding is niet geheel van mezelf, nog beter gezegd:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOpperdoezers uit de oven. Met rozemarijn en knoflook. Malse kropsla. Biologische scharreleitjes. Need I say more? (oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com