Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr. kalfshaas of kalfsentrecote 1 dl. whisky 1 tl. jeneverbessen 3 kruidnagels mespuntje nootmuskaat mespuntje kaneel 2 el. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr bloemkool 250 gr bladerdeeg 150 gr Praagse ham 2 eieren 1 jeneverbes Pijnboompitten Laurier Geraspte Parmezaanse kaas Sjalot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr (of meer) draadjesvlees (sucadelappen of riblappen) 5 eetlepels olijfolie 1 liter gekookt water 3 laurier blaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1500 gram fijne riblappen 15 gram grof gemalen peperkorels 15 gram gebroken jeneverbessen 5 gram komijn ( kummel ) 300 gram uien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 4 fazantenfilets, circa 400 g in totaal 1 ui, fijngesneden 3 appels 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nl