Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 600 g runderriblappen 7 uien 3 tenen knoflook 4 tomaten 2 rode paprika's 50 g boter 1 el sambal oelek 1 el paprikapoeder 140 g tomatenpuree[...]
Bron: ah.nlWat een weer, het lijkt wel herfst, als je niet beter weet dan denk je dat we de zomer al gehad hebben. Het is dat je het aan de tuin kunt zien maar dat is ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk zit al een paar dagen gekluisterd aan huis met een ziek kind. En ach, je scharrelt wat rond, het is een mooi moment voor wat lente-schoonmaakactiviteiten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoordat ik ziek werd, was mijn vriend een dagje thuis en besloot mij weer eens te verrassen met een overheerlijke maaltijd. Dit was leuk; hij maakte twee[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEerlijk is eerlijk, een verregende zondag is natuurlijk niet echt leuk. Maar ik ben en blijf een optimist, dus probeer ik toch maar het positieve te zien. Want[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is tijd voor een stoofschotel. De herfstbuien trekken voorbij en een stormachtige wind zwelt langzaam aan. De boodschappen voor dit gerecht van Hongaarse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen in stukken van 100 gram boter om in te bakken 300 gram zilveruitjes 2 sneetjes oud bruin (zuurdesem)brood 5 eetl grove[...]
Bron: smulweb.nl