Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 110 recepten
Een lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijke cookies uit foodies maart 2010 200 gram zachte boter, 170 gram suiker, 1 ei, 180 gram bloem, zout, 100 gram geraspte kokos, 125 gram gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZiet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe mosterdzaadjes die we uit Frankrijk meegenomen hadden lagen nu al weer zo'n maand of 9 in de la. Dus het werd tijd om er eens wat mee te doen. In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com