kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder uien hazelnoot

Gevonden 110 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

pompoencurry met kikkererwten

Een lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Aardbeiencrème uit Tsjechië

Voor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Nutella mousse met een chocoladelepel

200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Irish tea brack

Een heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Creme met rozijnen en amaretto

Lekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Appeltaartje

voor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kokosnoot-cranberrycookies

Heerlijke cookies uit foodies maart 2010 200 gram zachte boter, 170 gram suiker, 1 ei, 180 gram bloem, zout, 100 gram geraspte kokos, 125 gram gedroogde[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
amandelbroodjes (114)

Lekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gekarameliseerde knoflooktaart

Een heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Auberginerolletjes

Recept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Banaankoeken met chocolade

175 gram bloem, 8 gram bakpoeder, 5 ml kaneel, mespunt zout, 100 gram zachte boter, 100 gram lichtbruine suiker, 1 banaan, 1 ei, 100 gram pure chocoladechips,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kokospudding

Lekkere kokospudding uit een behoorlijk bejaard boek: Desserts voor elk seizoen door Wiebe Andringa (1988). 45 gram maïzena, 5 dl melk, 40 gram suiker, 45[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Langzaam gegaarde gehaktballetjes

Een klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Druivencake

Ziet er leuk uit en smaakt lekker. Ik had in het chocoladedeel witte druiven gebruikt, in het witte deel rode. Het verschil zie je niet goed, dus 1 kleur[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Appelschuitje

Gewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Weespermoppen

300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
kersen brûlée

Dit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Mosterd

De mosterdzaadjes die we uit Frankrijk meegenomen hadden lagen nu al weer zo'n maand of 9 in de la. Dus het werd tijd om er eens wat mee te doen. In het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy