Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden bij de Sligro dorades gekocht, alleen had ik even niet gezien dat ze niet schoongemaakt waren. Gelukkig moest ik werken en mocht P. de vissen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comzalm met prei en spek / aardappelsalade met kruiden uit de tuin eendenborst met perzik / kip in witte wijn/creme fraiche saus klein stukje limousin vlees[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 31 januari 1 prei, 1 klein bosje bladselderij, 4 teentjes knoflook, 2 el olie, 50 gr. ontbijtspekblokjes, 3 dl witte wijn, 4 kg mosselen In twee[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com