Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Het eerste gerecht dat mijn man tijdens onze verkering voor mij maakte was andijviestamppot. Bij hem thuis zag ik op het aanrecht een pak mix voor[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVanmorgen fietste ik met zoonlief een rondje in onze omgeving. Zie ik ineens een bordje langs de weg: Andijvie. Nu hou ik er van om rechtstreeks bij de boer te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMet stamppot kun je natuurlijk eindeloos variëren, hoewel veel mensen vaak niet verder komen dan boerenkool, zuurkool, hutspot en andijviestamppot. Op internet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWat een fantastisch idee van de Italianen om boontjes door de groenten te doen, het maakt aardappelen volstrekt overbodig. Ik had er een complete maaltijd aan.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 voordeelzak kruimige kookaardappelen (800 g) 50 g boter 1 schaal speklapjes (gekruid (4 stuks, 500 g)) 1 ui (gesnipperd) 1 rode paprika[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 1 el olijfolie 2 sjalotten (in ringen) 400 g gesneden andijvie zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBrusselse Spruitjes Ik heb spruitjes altijd lekker gevonden... Als kind al....terwijl mijn broertjes er een gruwelijke hekel aan hadden Heerlijk vond ik het Nu[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe 'gewone' andijviestamppot kennen jullie natuurlijk allemaal en lijkt eigenlijk heel erg op deze koolhydraatarme variant. De bekende aardappel heb ik in het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVaak vinden de mensen om mij heen mijn manier van eten 'moeilijk'. Een boterham smeren is namelijk zo gebeurd, maar mijn maaltijden bereiden schijnt voor een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen 2 liter water 1 bouillonblokje 250 gram varkenspoulet (dit mogen ook speklappen of garnalen zijn wat je wil) 1 stronk of pak andijvie 250 gram[...]
Bron: smulweb.nl2 liter water 1 bouillonblokje 250 gram varkenspoulet (dit mogen ook speklappen of garnalen zijn wat je wil) 1 stronk of pak andijvie 250 gram sperziebonen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1,5 kg Eigenheimers (of een andere bloemige aardappel) - 800 gram rauwe, gewassen en in reepjes gesneden andijvie. - 250 gram gerookte[...]
Bron: smulweb.nl