Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlOnno Kleijn, de kookboekenschrijver die ook de recepten voor de Volkskrant mede verzorgt, is ook op de koolhydraatarme toer. In plaats van pasta en aardappelen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWildplukken is superhip! Je hebt tegenwoordig de Wildpluk Wiki van oogstenzonderzaaien.nl waar per maand vermeld staat wat er zoals te vinden is. De[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl