Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Een recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml groentebouillon 170 g instantpolenta 85 g gruyère, geraspt 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 3 el extra vergine olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 400 ml halfvolle melk 1½ el extra vergine olijfolie 15 g boter 2 stengels bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMijn kookexperimenten slagen lang niet altijd. Pas maakte ik een spinazietaart à la de Griekse spanakopita . Het resultaat was om te huilen: een grote natte[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVoor het bereiden van een smaakvolle risotto heb je geduld nodig. Naast het klaarzetten van de ingrediënten en het snijden van de verschillende groenten sta je[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com