Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Een recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 400 ml halfvolle melk 1½ el extra vergine olijfolie 15 g boter 2 stengels bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten paddenstoelen voor 4 pers.: 4 st portobello of eekhoorntjesbrood (70 gr per stuk) een paar (kastanje-)champignons 40 gr verbrokkeld casinobrood[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBospaddestoelen Ragout Zoveel verschillende paddestoelen zijn er te koop, En dit recept sluit daar goed bij aan een ragout van verschillende paddestoelen, Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is qua smaak een wat complexe lasagne. De volle 'umami-smaak' (onze 5e smaak, namelijk de ‘hartige smaak’) is het eerste dat opvalt en dat komt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl400 gram kalfszwezerik; 300 gram mager varkensvlees; 300 gram vers vet spek; 2 grote eieren; 1 volle eetlepel bloem; 1 dl room; vers gemalen peper en tijm;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -100 g pruimen -15 cl madera -2 blaadjes laurier -250 g varkenshaasjes -10 jeneverbessen -1 eetlepel tarwebloem -1000 g rauwe zuurkool -30 g[...]
Bron: smulweb.nl- 500 gr patentbloem - 10 gr verse gist - 10 gr zout - 3 dl lauwwarm water - 100 gr geroosterde pijnboompitten - 200 gr eekhoorntjesbrood - 3 tomaten - 200 gr[...]
Bron: smulweb.nl