Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Voor het maken van deze heerlijke ‘ondersteboven’ hartige taart kan je een tarte tatin pan gebruiken (van koper of een gietijzeren). De pan moet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWelkom zon, welkom zomer! Eindelijk kunnen genieten van een bijna zomers weekend. En jawel, deze werd direct gevolgd door een onweersbui. Na het schuren,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit is een ouderwets recept uit de keuken van mijn moeder. Het is een hele tijd geleden dat ik dit gegeten heb. De slagerij, waar mijn moeder de bloedworst[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVandaag heb ik de hele dag maar vrij genomen. Een dag om inkopen te doen en alvast een paar gerechten te maken voor zondag. Dan komt ons eetclubje weer eens[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen ei hoort erbij. Zeker, deze mag niet ontbreken op een rijsttafel. Je kan eieren koken en met een boemboe bereiden tot een sambal goreng telor, maar je kan[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat eten we vanavond? Dat is een veel gestelde vraag in De keuken van Johanna. Vaak laat me ik inspireren door wat ik tegenkom op het internet, bij andere[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMet de boottocht van gisteravond op de Loosdrechtse Plassen nog in gedachten waande ik mij vanmorgen vroeg, in mijn achtertuin, nog helemaal in een zwoele[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPittige Thaise balletjes met chilisaus Ingrediënten voor de saus: 1 stengel citroengras 2 eetlepels suiker ½ theelepel rode chilipepervlokken 4 eetlepels[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comRode kool uit een glazen potje, van een welbekend merk, smaakt over het algemeen best goed. Maar een pan met eigen gemaakte kool is toch vele malen lekkerder[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVaak kom je ze tegen: Op pleinen, bij winkelcentra en stations, de kleine stalletjes waar je Vietnamese loempia's kan kopen. Kleine, maar smaakvolle[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNogmaals, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag weer op het menu: Asperges, maar dan in een Oosterse variant. Omdat het zo lekker is. Roergebakken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen gerecht gemaakt op de plancha of wel teppan yaki. Met mijn nieuwe fornuis heb ik allerlei mogelijkheden om diverse kooktechnieken te gebruiken. Eén van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKomkommertijd. Dit geeft mij de gelegenheid een aantal potten met zoetzure komkommers in te maken. Een werkje dat niet eens zoveel tijd in beslag neemt. Leuk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit de oven. Een gevulde pasta verrijkt met het schaafsel van parmezaan. Het recept komt uit de Foodies van de maand juli 2014. De[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com