Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Weet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSardines zijn niet helemaal verantwoord om te eten, maar zolang je het niet te vaak doet en altijd degene met MSC keurmerk neemt is het prima. Volgens goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 6 blaadjes witte gelatine 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel kerriepoeder 1 pot visfond (380 ml) zout (cayenne)peper 2 rode paprika's 300 g[...]
Bron: ah.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je welke recepten ik de allerbeste vind en graag deel op mijn blog? Dat zijn feestelijke recepten die zo snel en makkelijk zijn als dagelijkse kost[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is kerstmis! Het is leuk om met kerstmis extra uit te pakken, maar hoe leuk is het als het er feestelijk uitziet en makkelijk te maken is? Deze wraps[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlRode Poon met Citroen en Rozemarijn Men moet vaker vis eten: twee keer per week, waarvan één keer een vettere vissoort. Dat adviseert de Gezondheidsraad al[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAubergines uit Sassari, Sardinië: heel gemakkelijk en zijdezacht. De mirinzana in forru, de aubergine uit de oven, is zo lekker dat het een eigen lied heeft[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 ½ rode biet 1 el frambozenazijn ½ el hazelnootolie 1 el rode port 1 el rode port 175 gr gerookte paling 3 ½ dl visbouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 (350 gram) gerookte paling 3 gedroogde laurierblaadjes 1 geplet knoflookteentje 1 pot à 4 dl visfond 4 dl water 2 dl jonge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de basis 1 conger paling en / of genoeg viskoppen / staarten of kleine vissen die geschikt zijn voor het maken van[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr gerookte paling in 16 gelijke stukken gesneden 2 sinaasappels 50 gr cashewnoten 20 gr suiker 200 gr ontpitte zwarte olijven* 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 bakpalingen uit de Oosterschelde, zo vers mogelijk * 150 g hoeveboter * peper & zout * 1 busseltje tijm * 4 eetl verse honing * 1 dl rode[...]
Bron: smulweb.nl