Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote uien, fijngesneden 4 lamsbouten met been 500 ml droge rode wijn 250 ml balsamico 75 ml olijfolie 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 volkoren pitabroodjes 2 el olijfolie, extra vergine 400 g lamsbout of lamsfilet, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g magere lamsbout, bot en vet verwijderd, in blokjes 1 el extra vergine olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nl1 lamsbout met been +/- 1700 gram 3 teentjes knoflook 20 gram roomboter 4 takjes verse rozemarijn gemalen peper en zout voor de jus: 100 ml rode wijn klontje[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje terug kocht ik dit prachtige blikje Pimenton de la vera. Blue als ik soms kan zijn, dacht ik gewone paprika poeder te kopen in een erg mooi jasje[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 3 personen For 2-4 personens: 500 gr lamsbout in blokjes van 3-4 cm 4 middelgrote aardappelen, geschild en in grote blokjes gesneden (beste vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1 theelepel verse tijm 2 theelepels verse rozemarijn 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet Pasen staat er bij ons altijd lamsvlees op het menu. Dus vandaag vergeet ik de calorieën maar even en maak ik een recept voor een lamsrollade. Daarbij[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGisteren was het weer zover. Het jaarlijks terugkerend ritueel van het ophalen van het lammetje dat we besteld hebben bij de zorgboerderij bij ons in de buurt.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl