witlofsoep ah | aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog | worteltaart pistache | preischotel met varkensvlees
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met laurier

Gevonden 1049 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Blanke chilisoep met pintobonen

Ingrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 4 kipfilets, in stukjes grofgemalen zwarte peper naar smaak 1 grote ui, fijngesneden 6 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Soupies (Grieks stoofpotje van inkvis)

Ingrediënten Porties : 4 1 kg inktvis(calamari) 2 middelgrote uien, zeer fijngesneden 2 laurierblaadjes 5 hele kruidnagels 1 stokje (7 cm) kaneel 500 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Inktvis Macaronatha

Ingrediënten Porties : 4 250 gr macaroni 500 gr inktvis, schoongemaakt in de viswinkel 4 eetlepels rode wijnazijn 6 eetlepels extra virgin olijfolie 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kokkinisto met mosselen

Ingrediënten Porties : 6 80 gr ui, fijngesneden 2 grote stengels selderie, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Bouillabaisse

Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Bigos

Ingrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Malse Stroganoff gehaktballen

voor 4 personen 500 gr rundergahekt 1 grote ui (gesnipperd) Handje prei (heel fijn gehakt) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 el paneermeel 1 el ketjap Zeezout[...]

Bron: smulweb.nl
Hemelse lamsschenkels

Ingrediënten Porties : 4 4-6 eetlepels olijfolie 1,6kg of 4 lamsschenkels 5 eetlepels bloem 1 prei, gehalveerd en in 1,5cm stukjes gesneden 2 stengels[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsschenkels met rode wijn saus

Ingrediënten Porties : 6 6 lamsschenkels 2 middelgrote wortels, fijngehakt 2 uien, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels versgehakte[...]

Bron: allrecipes.nl
Hollandse slowstoof van ree met[...]

voor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]

Bron: smulweb.nl
Veganistische chili

Ingrediënten Porties : 8 350g sojagehakt 3 (400g) blikken kidneybonen 1 grote rode ui, gehakt 4 stengels bleekselderij, gehakt 2 rode paprika's, gehakt 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Wildsoep van konijn, op en top herfst!

voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Linzenschotel met ham

Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaasje met Champignons/uien/paprika en[...]

voor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]

Bron: smulweb.nl
Wilde Hazebout in rode wijn

voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
worteltjes!!

De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Cara's Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten Porties : 8 200 gr Puy linzen 3 laurierblaadjes 2 hele tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel vers tijmblad, fijngesneden 1[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy