Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Wieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWeet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSardines zijn niet helemaal verantwoord om te eten, maar zolang je het niet te vaak doet en altijd degene met MSC keurmerk neemt is het prima. Volgens goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 6 blaadjes witte gelatine 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel kerriepoeder 1 pot visfond (380 ml) zout (cayenne)peper 2 rode paprika's 300 g[...]
Bron: ah.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je welke recepten ik de allerbeste vind en graag deel op mijn blog? Dat zijn feestelijke recepten die zo snel en makkelijk zijn als dagelijkse kost[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is kerstmis! Het is leuk om met kerstmis extra uit te pakken, maar hoe leuk is het als het er feestelijk uitziet en makkelijk te maken is? Deze wraps[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlRode Poon met Citroen en Rozemarijn Men moet vaker vis eten: twee keer per week, waarvan één keer een vettere vissoort. Dat adviseert de Gezondheidsraad al[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAubergines uit Sassari, Sardinië: heel gemakkelijk en zijdezacht. De mirinzana in forru, de aubergine uit de oven, is zo lekker dat het een eigen lied heeft[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 ½ rode biet 1 el frambozenazijn ½ el hazelnootolie 1 el rode port 1 el rode port 175 gr gerookte paling 3 ½ dl visbouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 (350 gram) gerookte paling 3 gedroogde laurierblaadjes 1 geplet knoflookteentje 1 pot à 4 dl visfond 4 dl water 2 dl jonge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Voor de basis 1 conger paling en / of genoeg viskoppen / staarten of kleine vissen die geschikt zijn voor het maken van[...]
Bron: allrecipes.nl