Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels milde Indiase currypasta (pot) 100 ml milde yoghurt 600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet) 2 rode uien 2 naanbroden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak A-partjes (450 g) 2 rode uien 3 venkelknollen 75 g boter of margarine 2 schaaltjes zeewolffilet (` 225 g) zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g) 500 g zeewolffilet (in grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml kokosmelk ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl kurkuma 3 tl verse gemb,erwortel (geraspt) 250 ml volle[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui (in flinterdunne ringen) 4 zeewolffilets 75 g Parmaham (in plakjes) 1/2 potje tapenade van zongedroogde tomaten (a 140 g) 3[...]
Bron: ah.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij een visterrine of vispaté gebruiken we geen vleesmolen, nogal wiedes, het gaat hier tenslotte om vis. Het metaal uit de vleesmolen geeft een ijzersmaak aan[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMet R. en B. uit eten in Zaltbommel, bij de Eetgelegenheid aan de Waterstraat. Ooit hier al eens gedrieën gegeten een jaar of wat geleden, wat we toen gegeten[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g zeewolffilet 1 rode paprika 4 roma tomaten 20 blaadjes verse salie (of 1 eetlepel gedroogde) evt. peper Hulpmiddelen 4 lange BBQ-spiezen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nl