Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten Porties : 10 180 ml rode wijn 8 tenen knoflook 6 laurierblaadjes, verkruimeld 2 eetlepels grof zout snufje versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Schelpenpasta met broccolipesto 400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g[...]
Bron: smulweb.nlEen hele vreemde week. Op maandag kreeg John te horen dat hij was ontslagen en dinsdag, woensdag en donderdag heeft hij dan ook gekookt. Vrijdag lekker[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn de tas bevindt zich: Broccoli, IJspegels, Koolrabi, Paksoi, Postelein, Radijs Over van vorige week: Maandag: gesmolten kaaspasta met gegrilde groente en kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 200 ml verdund ananassap 1 limoen 100 ml Japanse sojasaus 4 tenen knoflook 3 tl komijn 250 g entrecotes 1 rode peper (of chipotle) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 malse entrecote aan het stuk 2 rode paprika's ½ snee witbrood 50 ml melk 30 g oven roasted amandelen ½ tl gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eetlepels (olijf)olie 2 bolletjes knoflook 1 zakje verse Provencaalsekruidenmix (20 g) 1 sjalotje ½ fles volle rode wijn 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 maal 2 kalfsentrecotes 150 g abdijkaas (Pere Joseph bediening) 1/2 kleine rode ui 2 verse vijgen 1 takje rozemarijn 1 eetlepel olie 1/2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml rode wijn 3 tenen knoflook (fijngehakt) 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 4 entrecotes 1 pot geroosterde paprika (met olie en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook (geperst) 1 rode peper (fijngehakt) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak rösti rounds (diepvries, 600 g) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 2 eetlepels witte peperkorrels 4 entrecotes (a ca. 175 g,[...]
Bron: ah.nl