recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met witte wijn

Gevonden 447 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Runderburgers met rode bieten

Ingrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterrane zeevruchtensalade

Ingrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsstoofpotje met groenten

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]

Bron: allrecipes.nl
Lam met paprika en macaroni

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]

Bron: allrecipes.nl
Champignonravioli in kruidenjus

Ingrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Blanquette met levercroûtons

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]

Bron: allrecipes.nl
Bieslook-zeevruchtenpannenkoeken

Ingrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Griekse mosselen

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie 4 sjalotjes, in dunne plakjes gesneden 1 kg mosselen, gewassen en de baarden verwijderd 125 ml droge witte wijn[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken brie met gekarameliseerde peren,[...]

Ingrediënten Porties : 10 15 gr boter 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 2 peren, geschild, geboord en in plakjes 5 eetlepels droge witte wijn 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen met sjalotjes en witte wijn

Ingrediënten Porties : 4 30g boter 4 sjalotten, fijngehakt 175ml droge witte wijn 1.25kg mosselen, geschrobd en ontbaard grote handvol gehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Wild konijn op de  wijze van de jager

voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Wild En Gevogelte

voor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Lamsspiesjes met citroen-honing

Ingrediënten Porties : 4 25 gr verse munt, fijngesneden 180 ml droge witte wijn 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels honing 1,3 kg lamsstoofvlees, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmmoot met tagliatelle, groentenjulienne en[...]

voor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfsoester met krokante sjalottenkorst

Ingrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaasje met mosterddragonsaus

voor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Kippenragout met gehaktballetjes

Ik wil niet zeggen dat je mij voor ragout wakker kan maken, maar ik vindt het toch wel erg lekker. In mijn "ik ga eens flink in het vooruit koken" heb ik ook[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Kalfsvlees met Marsala op klassieke wijze

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 450 gr kalfsmedaillons 125 gr witte bloem zout en peper naar smaak 1 grote sjalot,[...]

Bron: allrecipes.nl
Witlofstamppot met gorgonzola, walnoten en[...]

Een heerlijke vegetarische stamppot van aardappelen, witlof, gorgonzola en walnoten, overgoten met een honingsaus. Zelf ben ik geen vegetariër, maar eet af en[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Bami Goreng met gemarineerd rundvlees

Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Eggs Benedict (toast met kwartelei en sauce[...]

Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensgebraad met gember

Ingrediënten Porties : 6 900 g varkensgebraad, zonder bot, vel of vet 3 appels 1 kleine ui, fijngesneden 75 g pruimen, fijngesneden 75 g gemberkoekjes,[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy