Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram gekookte asperges. - 250 gram oesterzwammen. - 250 gram garnalen. - 2 dl. kookvocht van asperges(schillen) - 15 gram boter. - 20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 kipfilets * olijfolie * 250 g oesterzwammen * 1 sjalot * 1 teen knoflook * 3 el kidneybeans * zout, versgemalen peper * 4 wraps * 1 krop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 struikjes witlof - 50 gram boter - 1 dl droge witte wijn - 1 theelepel vloeibare honing - 1/8 ltr slagroom - zout - witte peper - 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g kwartelfilets (diepvries) - 1 dl muskaatwijn (Muscat de Rivesaltes) - 1 blik druiven zonder pitten (410 g) - 1 onbehandelde citroen -[...]
Bron: smulweb.nlDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen mals stukske rundvlees, gebakken volgens de regels van de kunst. Een lekker sauske. Een smakelijk patatje. En tot slot een variatie van knapperige,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOk, niet schrikken! Als je knoflook poft gaat de scherpe smaak er af, dus je zult echt niet nog een jaar naar knoflook ruiken als je deze soep eet (echt[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl