Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
200 gram bloem, 1 tl zout, 100 gram boter, 2 el tomatenketchup, 2 el water, 500 gram prei, 2 eieren, 150 gram ham in reepjes, 150 gram geraspte pittige kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 gerookte makreel, 250 gram (gehalveerde) sperziebonen, 200 gram Griekse yoghurt, 2 el mayonaise, 2 el gesnipperde bieslook, 2 el fijngehakte peterselie, 8[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHelaas zonder foto. een snel, lekker en makkelijk gerechtje. 1 prei, 4 tomaten, 50 gram taugé, 1 el boter, 1 teentje knoflook, 2 tl bouillonpoeder, 2 el ketjap[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSmakelijke geitenkaaspakketjes, supermakkelijk om te maken. per persoon 2 plakjes bladerdeeg, 1 schijf geitenkaas (van een grote rol zoals Bettine Blanc), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram witvisfilet, 5 middelgrote aardappelen, 2 tomaten, 3 rode uien, 1 el boter, 400 ml visbouillon, 1 tl gember, 10 gedroogde abrikozen, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 spitskool in smalle repen, 125 gram kerstomaatjes, 1 blik kikkererwten (afgespoeld en uitgelekt), 1 el olie, 1 el hot currypoeder Halveer de tomaatjes.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker weer eens zelf patat gemaakt: 1 kg aardappels schillen, in repen van 1 cm doorsnede snijden. Goed droogdeppen. Frituurvet tot 150 graden verwarmen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde tomaten zijn niet echt gevuld, er zit meer een laagje op dat knapperig wordt, maar ze zijn wel erg lekker (en heel makkelijk te maken)! Super zomers[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk gerecht. Het idee komt van het blog van Caroline Brouwer Hier is wat ik heb gebruikt/gedaan voor 2 personen: 1 rode paprika, olijfolie, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 varkensfilets van 125-150 gram insnijden tot een envelopje. elk vullen met 25 gram paté naar keuze. Vlees met prikkertje dichtmaken. Gevulde filets in 10-12[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor de verjaardag van T hadden we verschillende hapjes klaargemaakt, waaronder deze wraps met 3 vullingen. Wrap bestrijken met BBQ-saus (of tomatenketchup),[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 15 november 250 gram bloem, 3 gram gist, 10 gram boter, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water. Vulling: 2 uien, 1 gele paprika, 250 gram gehakt, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 30 oktober Deeg maken van: 225 gram bloem, 5 ml gist, 2 el olijfolie, 10 ml zout, 1 el suiker, 130 ml water, 2 el tomatenketchup, 25 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com