Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak wijnzuurkool (500 g) 2 schaaltjes varkensfiletlapjes (a ca. 250 g) 4 plakken biologische ham (ca. 100 g)[...]
Bron: ah.nlEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze maand tijdens de wijnkring hebben we Wijn & Wild gecombineerd en dat was een leerzame avond . Zo leerzaam zelfs, dat ik besloten heb hier in november[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze maand tijdens de wijnkring hebben we Wijn & Wild gecombineerd en dat was een leerzame avond . Zo leerzaam zelfs, dat ik besloten heb hier in november[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZuurkool kan best snel al heb ik een hekel aan al die vuile pannen. Alles apart koken hoeft natuurlijk niet je kan ook zuurkool met aardappels in een grote[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kwartels klein bakje champignons grove wilde spinazie (250 gram) knoflook een weinig (kippen)bouillon een glas rode port een eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl