Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
200 gram bloem, 1 tl zout, 100 gram boter, 2 el tomatenketchup, 2 el water, 500 gram prei, 2 eieren, 150 gram ham in reepjes, 150 gram geraspte pittige kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker vegetarisch maal uit Good Food augustus 1999 Voor 2 personen: 1 rode en 1 gele paprika min of meer even groot), 50 gram boter, 1 teen knoflook, 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker gerecht uit de Good Food van september 1998. Voor 2 personen: 450 gram tomaten, 4 eieren, 25 gram bloem, 200 ml crème fraiche, 2 el melk, handvol[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZelfgemaakte pasta met zelfgemaakte pesto, veel lekkerder kan bijna niet! Er stond een pot basilicum op de vensterbank die vorige week nogal van de warmte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 el olijfolie, 1 schaal lams worstjes, 1 ui in halve ringen, 150 gram oesterzwammen (in repen), 1/2 pompoentje in blokjes, 50 gram pistachenootjes (gepeld!),[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt in onze "kampeer-keuken" gegeten op 23 januari. ook goed te doen zonder al te veel gaspitten e.d. en vooral zonder veel afwas, omdat die op de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDoordat ik het heel druk had met m'n werk heb ik dit blog niet bijgehouden, maar ik ben wel aan het bakken geweest. Dit is een heerlijk hartig brood, je kunt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeeg maken van 600 gram bloem, 5 ml zout, 5 ml suiker, 25 gram boter, 3,5 dl water, 7 gram gedroogde gist en 150 gram ongezouten, grofgehakte walnoten met 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 februari 450 gram bloem, 7,5 ml gist, 1 el zeezout, 3 el olijfolie, 320 ml water. Vulling: 2 el olijfolie, 2 bolletjes mozzerella, grof gehakt, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com